L.S. Edits

 

Diensten

U wilt uw tekst laten vertalen of corrigeren, maar niet laten veranderen. Per slot van rekening is het herschrijven van teksten een heel andere tak van sport. Ik vind het dan ook belangrijk om uw persoonlijke schrijfstijl te behouden.

 

Vertalen

Bij mij kunt u terecht voor vertalingen van Nederlands naar Engels en Engels naar Nederlands. Of uw teksten nu algemeen of gespecialiseerd zijn, zodra ik de tekst zie kan ik u vertellen of ik de juiste persoon voor de vertaling ben.

 

Ik ben gespecialiseerd in techniek en chemie. Daarnaast heb ik ruime ervaring in verscheidene andere onderwerpen, waaronder regelgevingskaders, medisch / gezondheidzorg, marketing, en toerisme.

 

Redigeren

Uw doel is er voor te zorgen dat uw teksten een goed kloppend geheel vormen. Bij het redigeren is dit precies waar ik op let, zonder in essentie de stijl van uw tekst te veranderen.

 

Proeflezen

Proeflezen gaat om de spreekwoordelijke en letterlijke 'puntjes op de i'. Zelfs al u goed geschreven teksten heeft, zijn alle schoonheidsfouten er uit gehaald? Bij proeflezen voer ik een laatste controle voor u uit op spelling en punctuatie. Ik kan tevens uw drukproeven controleren op correcte afbreking van woorden.